school_logo.png
prominent_logo.png

Missie en Visie

Waarom? Resultaat


Kinderen die op de Bongerd hebben gezeten zijn goed voorbereid op het voortgezet onderwijs. Door het eigentijdse en resultaatgerichte onderwijs hebben ze de kennis en de vaardigheden om te blijven groeien tot de zelfstandige burger van morgen.

Hoe? Visie


De leerkrachten van de Bongerd zijn betrokken bij uw kind.
Met grote inzet wordt dagelijks gewerkt aan de best haalbare resultaten. Hierbij gebruiken wij moderne onderwijsmethoden. De leerkrachten zijn ervaren en hebben hoge verwachtingen. Wanneer kinderen zich veilig voelen presteren ze beter. Het pedagogisch klimaat op de Bongerd is erg belangrijk. De leerkrachten geven aandacht aan rust en regelmaat door structuur te bieden in de lessen en het respect in omgang met elkaar. Hierdoor is de Bongerd de plaats om te groeien. Van goed - naar beter - naar best op 'de Bongerd'. 

 

Wat? Missie


De Bongerd is 'dé plaats om te groeien'.
De leerkrachten bieden eigentijds onderwijs aan in een veilige omgeving waar kinderen optimaal kunnen leren. Rust, respect, regelmaat en resultaat vormen de basiswaarden in onze school.

Contactgegevens

Openbare Basisschool

De Bongerd

Lindenhorst 1

6714 JV Ede

0318-638129

directie.bongerd@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen. 

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent