school_logo.png
prominent_logo.png
26
mrt,
maandag
koffie-met-een-smile.jpg

Nieuw! inloop koffie-ochtend

De koffie-ochtend op school is al bekend. Nieuw is de inloop koffie-ochtend! Op deze dinsdagen kunt u tussen 08.30-09.30 terecht om gezellig samen koffie te drinken, met andere ouders bij te praten.
Soms komt er iemand langs om infromatie te geven over projecten waar de school mee samen werkt. In de agenda staat wie er komt.
De volgende ochtenden staan al gepland:

dinsdag 3 april met informatie vanuit het Taalhuis, Annelies Berk komt vertellen wat het Taalhuis is en waarmee zij kunnen helpen. De Bongerd gaat meer samenwerken met het Taalhuis, daarover willen we graag vertellen.
Ook komt Karin Ariës (Indigo) vertellen over de opvoedcursus 'positief omgaan met je kind' die gehouden wordt in mei en juni op de Bongerd.

dinsdag 24 april komt Aouatif Fajr vertellen over de activiteiten van het studiecentrum van Het Kernhuis. Zij begeleiden kinderen vanaf 8 jaar bij hun huiswerk en organiseren hierbij activiteiten voor ouders. 

Allemaal mooie projecten waar wij als school graag mee samenwerken en u kennis mee willen laten maken.
De inloop koffie-ochtend is beneden in de koffiekamer. U kunt gewoon binnenlopen en baby's en peuters kunt u gewoon meenemen.
De informatie de gegeven wordt is kort en u kunt tussendoor veel vragen stellen.

Contactgegevens

Openbare Basisschool

De Bongerd

Lindenhorst 1

6714 JV Ede

0318-638129

directie.bongerd@proominent.nl

Download onze app!

De Bongerd; Dé plaats om te groeien.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent