school_logo.png
prominent_logo.png
18
dec,
dinsdag
2018-new-year-number-illustration.jpg

Een goed 2018

Het is al weer de laatste week voor de kerstvakantie. De tijd gaat snel en we kijken terug op een goed 2018 bij de Bongerd. 

Van twee scholen onder één dak naar een nieuwe huurder Nieuwland. De bibliotheek die ingericht is en boeken die vernieuwd en aangevuld worden. Voor ouders een koffieochtend meertaligheid. Het Taalhuis die interessante ouderbijeenkomsten organiseert. Internationaal bezoek van Japanners bij Villa Mengelmoes en de kleuters. De sportolympiade voor groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Een nieuwe taalmethode waar we dit schooljaar mee zijn gestart. Nieuwe computers voor de leerkrachten en Chromebooks voor alle leerlingen in de bovenbouw. Bezoekjes van alle groepen naar voorstellingen of de bieb bij Cultura. Naar Hermitage met groep 5 t/m 8. Op schoolreisje naar Toverland met de hele school. Een conciërge op de dinsdag, Eric van Gent. En ook nog groep 6 t/m 8 naar het Rijksmuseum. En is de flessenactie voor Serious Request gestart met een opbrengst van €47,35.

Er is veel gebeurd en willen alle ouders die hier ook aan mee geholpen hebben bedanken. We wensen jullie allemaal een welverdiende kerstvakantie en zien iedereen graag in goede gezondheid terug op dinsdag 8 januari.

Contactgegevens

Openbare Basisschool

De Bongerd

Lindenhorst 1

6714 JV Ede

0318-638129

directie.bongerd@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen. 

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent